Wees eerlijk naar jezelf

Dat was de boodschap die we deze week kregen van de engelen, ik deelde hem in een live video op maandag, weet je het nog?
Hoe is het jou gegaan deze week, heb je aan deze boodschap teruggedacht?

Ikzelf was de boodschap alweer vergeten. Totdat ik deze week werd ingehaald door de werkelijkheid. En toen moest ik wel deze goede raad van de engelen opvolgen.

Het was een bijzondere en mooie week!
De 40% kortingsactie die ik op mijn 40e verjaardag lanceerde, was een groot succes. Ik ben zo blij dat mensen hierdoor zich wilden openstellen om zo de boodschappen van de engelen en de Lichtwereld te ontvangen!

Voor het eerst sinds, nou ja, ooit, heb ik een to-do-lijstje van readingen… wat een overvloed!
Vol enthousiasme en hernieuwde daadkracht als Lichtgever ging ik aan de slag: de energie stroomde, de zon scheen en ik voelde voor het eerst sinds ik voor mezelf ben begonnen, hoe het is om een succesvolle Licht business te hebben, wow!

Ik beloofde de Lichtontvangers (cliënten vind ik een beetje een raar woord) op mijn lijstje dat ze binnen 8 dagen na betaling de reading toegestuurd zouden krijgen. Dat leek me ondanks de drukte van de actie best haalbaar.

En toen ineens gebeurde het. Dat waar ik de afgelopen 2 jaar bang voor was geweest, wat ik toen heb moeten inzien en moeten leren.
Na de eerste high van energie, begon ik de druk te voelen van mijn to-do-lijstje met zijn deadlines. Goed, er was in de kosmos ook iets gaande met zonnevlammen, wat vast ook bijdroeg aan mijn onrust, maar… ik voelde me overweldigd.
Op deze manier, met een to-do-lijstje en een deadline, kwam er stiekem ineens een gevoel van stress om de hoek kijken.
Dat gevoel van stress, waar ik 2 jaar terug na een bijna burn out van had gezworen deze nooit meer te willen ervaren. En zéker niet in mijn eigen business, waar ik met plezier en vreugde mijn passie wil uitvoeren in plaats van te ‘werken’!

Vertrouwen en kalmte behouden, je kunt dit

Ik probeerde heel bewust met deze onrust om te gaan, zodat het bange ego niet de overhand kreeg. Want als je het de kans geeft, kan het lieve bange ego in zo’n geval heerlijk zijn gang gaan en zich omwentelen in de angst, het gevoel van falen, de druk, het onrustige gevoel, gedachten die maar blijven maar malen, als je naar bed gaat, zodra je wakker wordt… nee, dit is niet hoe ik het wil.

Nog bewuster dan anders zette ik mijn dagelijkse technieken voor innerlijk onderhoud uit mijn Lichtgids in: yoga, meditatie, bewust en diep ademen, af en toe naar buiten, bewust iets leuks voor jezelf doen, gezond eten, af en toe alle apparaten uit en volledig offline zijn.
Het moest, nu meer dan anders. Want ik weet dat dit werkt voor mij. Dat ik eerst goed voor mijn eigen energieniveau mag zorgen, voordat ik anderen daarmee kan helpen. Voordat ik vanuit creativiteit en overvloed kan creëren.

Ik zag in dat ik ten aller tijde, hoe druk het ook is, hoeveel aanvragen er ook liggen, mijn natuurlijke energie wil respecteren, mijn eigen bioritme wil volgen en vooral Licht wil creëren vanuit een ‘mogen’ in plaats vanuit een ‘moeten’.

Dat moeten had ik mezelf opgelegd. Wat ik inzag, is dat ik veel liever mijn Lichtontvangers uitleg en ze te vragen om te vertrouwen op het feit dat alles gebeurt volgens Divine order and timing. En dat dus ook hun reading (alsnog binnen redelijke termijnen) altijd precies op het juiste moment wordt toegestuurd.

Want als ik mijn Lichtwerk móet gaan doen, onder tijdsdruk, op wilskracht in plaats vanuit de bron van Liefde, dan gaat dat ten koste van mijn inspiratie en creativiteit, van de zuiverheid waarmee ik de boodschappen ontvang. En nog belangrijker: door kan geven. En dat lijkt me nou net niet de bedoeling!

Mede dankzij mijn collega vriendin Vera Ingeborg die ik deze week sprak en die hier een artikel over schreef, kwam ik tot dit inzicht. En het volgende besluit.
En hoe eng (want tegen de ‘norm’ in) het ook voelt om dit op te schrijven: ik heb besloten geen voorwaarden in mijn Licht business te hanteren. Niet voor de ontvanger (jij) en niet voor de verzender (ik).
Ik vertrouw op jou alsook op mijn Hogere Zelf, die me met liefde aangeeft wanneer de energie hoog genoeg is om te delen, zodat ik vanuit een overvloed Licht door kan geven.
Immers, vanuit een gebrek is er simpelweg toch niets om door te geven? 🙂

Je hoeft het niet alleen te doen!

Na de vrijheid van dit besluit, voelde ik het weer stromen, gelukkig!
Om het bange ego te kalmeren, gaven de engelen me tenslotte nog een prachtig inzicht.

Ik lag in bed en voelde de stress van wat ik de volgende dag moest doen. Ik zat in de val van mijn angstige ego dat dacht dat ik alles alleen moest doen, dat er vanuit een persoonlijke bron in mij iets gecreëerd moest worden.
Toen ineens kreeg ik de boodschap door: je hoeft het niet alleen te doen, wij zijn bij je en helpen je.
Ik visualiseerde hoe een groep van engelen en gidsen in een kring om mij heen stonden, schouder aan schouder, als collega’s met dezelfde missie. Wow.. ik ontspande meteen en voelde een last van me afglijden!

En de kaarten die ik de volgende ochtend kreeg van aartsengel Michael en Maria Magdalena, bevestigden dit nogmaals… ik kreeg er tranen van in mijn ogen.
Ik voel zoveel dankbaarheid naar de Lichtwereld toe!

Be honest with yourself

Lieve jij, waarin ben jij nog niet helemaal eerlijk naar jezelf toe?
Waarvan voel je dat het niet (meer) bij je past, dat het je niet (meer) dient? Maar waarvan je het ook moeilijk vindt om het te uiten, door te zetten, anders te doen?
Weet alsjeblieft dat je het niet alleen hoeft op te lossen allemaal!

Je bent een kind van God dat overvloed en geluk verdient, het is je geboorterecht!
En de engelen en de Lichtwereld staan te popelen om jou dat te laten inzien en je leven daarop in te richten.
Vraag om hulp, aan je aardse engelen danwel die van de Lichtwereld: wat heb jij nodig?
Gun jezelf dat, durf je waarheid uit te spreken, te staan voor wat jij nodig hebt, ook al is het eng om te doen. Je zult zien dat het je veel meer oplevert dan je kon vermoeden. Want als jij je ware stem doet gelden, kan de liefde stromen. Liefde voor jezelf in de eerste plaats, liefde voor de ander ook.

Shine on!

In Licht en liefde,

Joanne Aurelia – Lichtgever

De teksten en woorden die ik deel zijn mijn waarheid, in de hoop dat het jou helpt en inspireert.
Ik nodig je uit om datgene eruit te halen w
at met jou resoneert, negeer de rest 🙂

Delen van dit bericht? Natuurlijk! Wel graag in haar oorspronkelijke vorm en met vermelding van mijn naam.

Als eerste de nieuwste blogs en het laatste nieuws ontvangen? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief genaamd Lichtflits. 

Of download mijn gratis Lichtgids: 10 tips voor direct een blijer gevoel! Dan ontvang je automatisch ook mijn nieuwsbrief.

Heb je de nieuwste informatie over Eenheidsheling al gelezen? Een super eenvoudige manier om met één enkele zin een heerlijke liefdevolle heling voor jezelf te vragen.

Heb je vragen, wil je wat delen: stuur me gerust een mailtje, ik vind het leuk om van je te horen!