Dit jaar 2020 is een jaar zoals we dat nog nooit eerder hebben gezien.

Je hebt je aan bepaalde regels moeten houden, je beperkt gevoeld in je doen en laten en tegelijkertijd heeft de verplichte quarantaine ook nieuwe mooie inzichten en routines opgeleverd.

De Leeuwenpoort van 8-8 deed er nog een flinke schep bovenop en heeft alles wat toch nog wat verstopt zat en jou beperkte, met kracht aan het Licht gebracht.

Voor jou om te transformeren, om donkerte om te zetten in Licht.

Tel daarbij op de felle zonnestralen die daarop volgden en je hebt de perfecte ingrediënten voor een grote ommekeer.

Deze zomer als geen andere tevoren, is de ideale tijd voor het onder ogen zien waar je nog jezelf in de weg zit, waar beperkende gedachten en overtuigingen jou nog belemmeren om écht in je kracht te staan.

Om echt dat leven te leiden waar jij zo naar verlangt: vol liefde, overvloed, geluk en zingeving.
Waar het oude naar boven komt om losgelaten te worden, ontstaat ruimte.

Op goede momenten kan het bruisen en borrelen van de nieuwe ideeën voor de toekomst: een nieuwe baan gaan zoeken, verhuizen, een studie gaan volgen, het uitvoeren van plannen die je al heel lang hebt.

Maar vaker lijken de mindere momenten de overhand te hebben.

Verlies je niet in je proces
Het weer oplaaien van oude pijnen en emoties (waarvan je dacht ze al lang geleden opgeruimd te hebben), kan er voor zorgen dat je je ronduit down voelt:
houdt het dan nooit op?

Het zijn de laatste stuiptrekkingen van het ego dat het super eng vindt om vanuit het Hart te gaan leven.

Je wéét heus dat de angst die je voelt een illusie is, maar toch lukt het je niet altijd zelf om deze stroom aan zware gedachten te stoppen, om de kracht te zien die er schuil gaat in deze pittige zomer: voor jou om in te zetten voor jouw eigen kracht en Licht!

Hoe zou het zijn als…

 • je kracht haalt uit alles wat er in deze zomer is gebeurd, ook en juist uit de uitdagingen en het ongemak wat je hebt ervaren?
 • je je stralend voelt, ook als het om je heen donkerder lijkt?
 • je met vertrouwen naar jouw toekomst kunt kijken?
 • weet dat je het in je hebt om jouw creatieve inspiratie vorm te geven in echte stappen?
 • je vertrouwen hebt in jouw kunnen?
 • je ondanks de triggers en emoties, toch kracht en plezier voelt om door te gaan op jouw unieke pad naar een Lichter leven?
 • je jouw pijnlijke processen als kracht kunt zien én inzetten?
 • je niet bij de pakken neer gaat zitten als je je minder blij voelt?
 • je in staat bent om de oneindige liefde die de Lichtwereld voor jou heeft, ook echt te voelen en volledig binnen te laten?
  Zodat jij echt durft te geloven dat je hier in overvloed mag leven en niet met minder genoegen hoeft te nemen?

Ervaar zelf dat dit ook voor jou mogelijk is!

Wat heb jij nodig om écht te Stralen?

Je weet de stem van je ego best goed te herkennen.
Intuïtief weet je best wat goed voor je is, je krijgt regelmatig mooie inzichten en tekenen door die je begeleiden op je pad.

Toch ook zijn er twijfels: heb ik het wel goed begrepen?
Klopt het écht wat ik doorkrijg?

Ook jij hebt behoefte aan een extra steuntje in de rug, je hoeft het niet allemaal alleen te doen!
Hoe fijn kan die extra bevestiging zijn, van wat je intuïtief al veel vaker hebt doorgekregen maar nog niet écht hebt durven geloven en naar hebt durven handelen.

Zelf ervaren dat ook de minder fijne innerlijke processen juist een krachtige transformator zijn naar een gelukkiger leven.

Zet jezelf nog duidelijker open voor de begeleiding van de Lichtwereld en zie dat jouw processen, op de juiste manier ingezet, je juist krachtiger, stralender en completer maken: ga ook Stralend de Zomer Uit!

Stralend de Zomer Uit gaan zorgt voor

MINDER:
• je overgeleverd voelen aan emoties, je processen en triggers
• angst
• zorgen maken
• piekeren
• twijfelen
• controle willen hebben
• afkeuring naar jezelf en jouw emoties
• onzekerheid

En juist MEER:

• bevestiging van wat je eigenlijk al wist te voelen
• rust in je hoofd
• zelfvertrouwen
• overgave
• voelen dat je goed bezig bent
• vertrouwen op je intuïtie
• innerlijke (daad)kracht

Met als RESULTAAT:
• een kalmer gevoel
• een blijer gevoel
• een positiever zelfbeeld
• een helder beeld van jouw unieke pad
• vol zelfvertrouwen de meest Stralende versie van jezelf uitdragen
• veel meer en vaker in je kracht staan!

Hoe anderen het hebben ervaren

“Het was mijn eerste keer dat ik meedeed. Maar wát een positieve, helende en inspirerende vijfdaagse vol inzichten en bevestigingen! Ik ben herstellende van een burn-out en hoopte dat deze week mij een aantal antwoorden kon geven, want hóe wilde ik verder?
Dankbaar ben ik voor de prachtige boodschappen en inzichten die naar voren kwamen en zó goed resoneerden.
Lieve Joanne, dankbaar voor jouw mooie verhalen, je puurheid, openheid én de fijne energie van de groep. Ik ervaar meer mentale rust nu, het vertrouwen in de toekomst én weet nóg beter hoe ik mijn licht moet laten stralen. Ik ben er graag weer bij de volgende keer!”
Diana Zuur

☀️

‘Heel hartelijk dank voor de speciale ervaring die ‘Stralend de Lente In’ voor mij was. Het heeft mij veel bevestiging gegeven: dat het pad wat ik recent ben ingeslagen het juiste is. Bevestiging dat je het juiste doet is altijd fijn!
Het heeft me daarnaast ook de ogen geopend voor dingen die ik eigenlijk al wist en die weer echt een onderdeel van mijn leven moesten worden. Zoals bijvoorbeeld het schrijven, en het stoppen met bepaalde gewoontes. Bijna bizar hoe sommige kaarten maar terug bleven komen en ik dacht, ja ja nu weet ik het wel! 😉

Het is mij niet gelukt om elke dag aan te sluiten en live te kijken maar dat was geen probleem: bij het terugkijken had ik een zelfde ervaring als bij het live meekijken.

Daarnaast was het een voorrecht om onderdeel te zijn van deze warme en respectvolle groep mensen. Het was oprecht fijn om dingen te kunnen delen, terwijl ik normaal niet zo’n deler ben.

En dan natuurlijk jijzelf Joanne, je brengt alles zo oprecht vanuit je hart. Je verweeft de boodschappen zo mooi met je eigen inzichten, wat een grote meerwaarde is.
Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring, ik kijk uit naar de volgende keer!”
Diana Schwegler

☀️

“Toevallig (toeval bestaat niet volgens mij) zag ik de aankondiging van de serie ‘Stralend de Lente In’ op Facebook langskomen.
Hoewel ik niet bekend was met deze serie groepsreadingen, werd ik toch op de één of andere manier getriggerd en heb ik me meteen aangemeld.
De eerste twee dagen kon ik live meekijken, de andere dagen moest ik steeds later op de dag bekijken.
Tijdens deze serie kreeg ik niet alleen veel nieuwe inzichten, maar ook een beter beeld van mezelf en daardoor ook meer zelfvertrouwen.
Ook vielen voor mij veel puzzelstukjes op hun plek.
De duidelijke en liefdevolle manier waarop Joanne de boodschappen doorgeeft, spreekt mij erg aan.
Ik ga deze serie zeker nog eens opnieuw beluisteren, elke keer hoor je toch weer iets nieuws.
Ook is het leuk om reacties, op- en aanmerkingen van de andere leden uit de groep te lezen.
Het was voor mij een bijzondere ervaring en ik ben er een eventuele volgende keer dan ook zeker weer bij!”
Marij

☀️

“Ik volg Joanne nu al bij verschillende series van Stralend de Lente/Zomer/Winter in. Telkens heeft ze precies de juiste kaarten getrokken die een boodschap hebben die op de hele groep van toepassing is.
Joanne kan heel fijn en treffend uitleggen wat deze kaarten voor jou in de praktijk betekenen. En telkens gebeurt er weer iets bijzonders in de groep. Dus mocht je twijfelen: ga eens mee doen met de volgende Stralend serie, ik zeg doen!
Dank je wel lieve Joanne dat je je mooie gave met ons deelt!”
Lieve groet, Raymond

☀️

“Ik heb weer intens genoten van deze Stralend vijfdaagse.
Jij brengt dit met zoveel eenvoud en naturel.
Sommige boodschappen hebben mijn ziel heel diep beroerd en de tranen waren ook weer van de partij.
Elke dag opnieuw liet je ons een beetje meer stralen. Het was fijn om de energie en de interactie van de groep te ervaren. Wat ben ik dankbaar dat de Lichtwereld jou op mijn pad heeft gebracht.
Ik kijk vol verwachting uit naar je volgende project.”
Heel veel liefs, Marina

☀️

“Ik heb al eerder meegedaan aan deze vijfdaagse groepsreading.
En het heeft mij weer zoveel steun, inspiratie en liefde gegeven!
Vooral omdat de Lichtwereld zelf de kaarten aangeven en ons uitnodigen welke liefdevolle boodschappen naar voren mogen komen zo’n dag.
Vervolgens kiezen ze samen met jou de woorden die gezegd mogen worden die afgestemd zijn op de groep mensen die zich hebben ingeschreven.
Ik voel vooral dankbaarheid dat de meeste woorden en kaarten zo met mij resoneerden!
En dat het op die dag of later in die week zo herkenbaar wordt, en de liefde van de Lichtwereld zo duidelijk voelbaar is.
Ik voel me na een moeilijke periode waarin ik me niet sterk meer voelde weer krachtiger dan ooit, en voel me geïnspireerd om mijn leven weer vol zelfvertrouwen op te pakken…
Dank je wel hiervoor, het voelt als een nieuw begin en ik voel me gesteund om deze donkere periode door te komen; als een vlammetje in mijn hart wat meer zuurstof en ruimte heeft gekregen om te mogen stralen.
Ook om deze groepsreading met anderen te mogen delen voelde als zeer krachtig en bijzonder.
Keep up the good work: je doet geweldig werk om mensen een enorme boost te geven om er weer tegenaan te kunnen!!!”
Annemarie Hes

☀️

“Dankjewel voor zoveel nieuwe inzichten en wijsheid.
Vijf dagen lang telkens weer een nieuwe energie boost. Het heeft me kracht en zelfvertrouwen teruggegeven (wat ik altijd al had, maar waar de laatste maanden een en ander misliep, dus dit kwam goed van pas).
Het zien en ontvangen van overvloed vind ik nog moeilijk, maar ik hoop ook hier uit te geraken als ik de video’s nog eens een keertje terug zie.
Je bent een prachtvrouw Joanne, die perfect weet hoe ze de engelenliefde- en energie op ons moet overbrengen… Ik ben zo dankbaar!”
Sonja

☀️

“Lieve Joanne, enorm bedankt. Ik voel me een stuk krachtiger en positiever. En ik voel ook blijheid. Dat heb ik lang niet gehad!
Ik ben zo blij dat ik weer heb meegedaan. Ik vind je een prachtmens, ik luister altijd heel graag naar jou. Je bent zo heerlijk jezelf, zo puur. Ik ben alleen maar dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.”
Carla Verschuuren

☀️

“Lieve Joanne, nogmaals ontzettend bedankt voor deze afgelopen dagen vol met mooie momentjes, voor het delen van je kwetsbaarheid in je eigen proces.
Het is altijd een fijn gevoel om deel uit te maken van een groep gelijkgestemden: het zijn kleine cadeautjes aan jezelf en een bevestiging dat je goed bezig bent met je proces.
Ik zie en voel het als iets moois en bijzonders, dat anderen met hetzelfde probleem worstelen, misschien al wat ‘verder’ in het proces zijn en dat delen om de ander verder te helpen.
Dank voor je enthousiasme en je nuchtere kijk!”
Marin Vrijhof

☀️

“Ik heb ondertussen al een aantal mooie groepsreadingen via video mogen ontvangen van Joanne. De kracht van haar video’s zit hem voor mij in haar heldere boodschap en authenticiteit.
Joanne heeft zelf een hele mooie groei doorgemaakt en dat kan ze heel mooi verwoorden.
De groepsreadingen zijn krachtig en geven mij net de bevestiging en innerlijke kracht die ik nodig heb. Vaak weet ik wel wat er diep in mij speelt en vind ik in de video de bevestiging. De fijne groepsreadingen van ‘Stralend de Lente In’ heb ik mogen ervaren met een mooie groep mensen, met een fijne en veilige energie. De mooie duidelijke boodschappen vanuit de Lichtwereld resoneren nog na.
Ik vertrouw erop dat alles zijn tijd heeft en zich op de juiste tijd ontvouwt. Het geeft mij licht en rust…
Dankjewel Joanne!”
G.

☀️

“Er is deze dagen zoveel aan het loskomen..
Lieve Joanne, lief mens: je gevoelens die je uit, resoneren zo in mij, ze komen zo binnen. Je geeft zoveel moois, deze dagen weer opnieuw. Wat geef je zorgvuldig liefdevol en duidelijk door wat de kaarten je vertellen.
Mensen zoals jij…daar kan de wereld geen genoeg van hebben.
Ik blijf je volgen en op naar de 40-daagse serie DagLicht!”
Nicole

☀️

“Jaaaa als je weer een video serie met Stralend doet, ben ik erbij!!! Ik heb er zoveel steun, warmte, plezier, gezelligheid en inzichten uitgehaald!!
Ik vind jouw energie zo prachtig!! Ik word zo geraakt door je emotie en zit met tranen en kippenvel. Jij bent prachtig lieve mooie Joanne!”
Ana Prieto Lestegas

Ga ook Stralend de Zomer Uit!

Laat je hoofd niet hangen.
Geef angst geen hoofdrol in je leven.
Neem mee wat je in de zomer hebt mogen leren.
Zet het in voor een Stralend gevoel in de herfst en winter.

 • Start: 9 september (9-9 is een krachtige Engelenpoort)
 • vijf dagen lang elke avond om 20.00 uur:
 • een live reading van ruim een half uur in een besloten Facebook groep
 • ik trek vooraf een aantal orakelkaarten (engelenkaarten) en vertaal op een intuïtieve manier de boodschappen in mijn eigen woorden: en dat is altijd helder en praktisch, direct en laagdrempelig 🙂
 • Ook als je er niet live online bij kunt zijn op het tijdstip van de live-uitzending, is dit voor jou:
  je blijft lid van deze speciale besloten Facebookgroep en kunt de video’s onbeperkt terugkijken in jouw eigen tijd
 • Jouw investering om Lichter in het leven te staan is €35

Doe ook mee en schrijf je hieronder in!
Liever zelf overmaken per bank? Dat kan ook:

Maak dan €35 over met als betalingskenmerk DagLicht, op
NL75 KNAB 0257253807 t.n.v Joanne Aurelia
(BIC code voor buitenlandse betalingen is KNABNL2H)
Stuur me daarna een mail zodat ik weet dat je mee doet en je kan toevoegen aan de Facebookgroep!

Na de online betaling word je automatisch doorgestuurd naar de speciale besloten Facebook groep.
NB: dien daar zelf een verzoek in om lid te worden van die groep, anders kan ik je niet toevoegen!

Is iets nog niet helemaal duidelijk, of heb je nog een vraag?
Laat het me gerust weten, stuur me even een mailtje op joanneaurelia@gmail.com.

Ik zie je heel graag online op woensdag 9 september om 20.00 uur: samen gaan we Stralen!

Liefs & Licht, Joanne Aurelia