Wat is DagLicht?

Op zondag 22 april start DagLicht:
30 dagen lang elke ochtend een inspiratie video helemaal afgestemd op die dag.
Je krijgt inzichten, steun en liefdevol advies over wat jij mag weten en kunt doen om die nieuwe dag weer optimaal te kunnen stralen.

In de week van 9 april hebben we een voorproefje gehad op DagLicht, en deelde ik 7 dagen lang een inspiratievideo.

Hieronder zie je een overzicht met alle DagLicht video’s op een rijtje:
in elk van deze video’s zit waardevolle energie en informatie, die jou kunnen helpen!
Om te leven vanuit je hart en in liefde, in plaats van uit je hoofd en in angst.

Kijk hier naar de voorgaande video’s en krijg een idee wat je een maand lang elke dag kunt verwachten: we beginnen 22 april!
Voor slechts €0,66 per dag ben jij een maand lang volledig afgestemd op de meest stralende versie van jezelf!

Schrijf je NU in voor DagLicht en zorg dat je maximaal profiteert van alle informatie, raad, advies en liefde die er ook elke dag voor jou is, om zo de meeste blije versie van jezelf te zijn en optimaal te kunnen stralen!

DagLicht 1: Plezier en vreugde in je leven

Om maximaal te kunnen stralen, je meest blije leven te leiden, is het belangrijk dat je jezelf en jouw geluk op de eerste plek zet!
in deze video leg ik je uit waarom dit zo belangrijk is en hoe jij de wereld een beetje mooier maakt door plezier en vreugde toe te laten in je leven.

DagLicht 2: Maak een beslissing

Geluk is niet iets wat je persé ‘zomaar’ overkomt. Je intuïtie geeft je continue signalen en hintjes, wat voor jou het fijnste is om te doen met de meest mooie uitkomst. Beslis simpelweg hoe jouw ideale leven eruit ziet en zie stap voor stap hoe dit zich manifesteert.

 

DagLicht 3: Je wens komt uit!

Als je je hart volgt en de stappen durft te nemen die je voelt die nodig zijn, wordt jouw wens veel sneller werkelijkheid!

 

DagLicht 4: Omring jezelf met positieve energie

Op jouw pad naar geluk, wil je zoveel mogelijk fijne positieve energie en mensen om je heen hebben. Want alles wat Licht voelt, verhoogt jouw blijdschap en energie, zodat er alleen nog maar meer daarvan je leven kan komen!

 

DagLicht 5: Wees sterk

Angst van het ego slaat bij ons allemaal toe met regelmaat. Weet dat dit erbij hoort en laat je niet afleiden van jouw droom, van jouw doel! Je bent veel sterker dan je denkt: je kunt het, echt!

 

DagLicht 6: Je weet wat je moet doen

Ook met de angst die af en toe om de hoek komt kijken en die je probeert tegen te houden, blijft je hart je liefdevolle boodschappen toefluisteren. Probeer echt eens eerlijk te zijn, buiten de angst om: wat weet je diep van binnen al dat je kunt doen als volgende stap op weg naar jouw wens?

DagLicht 7: Ontwaken vanuit je hart

Zet je hart open, weet dat alles liefde is! het manifesteren van een Licht en gelukkig leven, begint bij het jezelf toestaan om liefde en overvloed te ontvangen. Het is je geboorterecht lief mens!

Hopelijk hebben deze video’s je geholpen, je inzichten gegeven en vooral:
de moed om verder te gaan, om ten aller tijde te kiezen voor vreugde en blijdschap!

Ben je geïnspireerd en wil je vanaf 22 april ook dagelijks meer Licht ontvangen, zodat jij je meest stralende versie van jezelf kunt zijn?

Meld je dan hieronder aan voor DagLicht en ontvang 30 dagen lang een inspiratie video, voor slechts €0,66 per video!