CIRCLE OF LIGHT ~ Kennismaking met de Lichtwereld

Welkom bij de Circle of Light: een unieke manier om in een kleine warme setting kennis te maken met engelen en de Lichtwereld!

Hoe?

In een kleine kring van maximaal 10 personen komen we bij de gastvrouw/heer thuis voor een mooie avond van Licht en inspiratie.
Op een laagdrempelige manier leer je veel over de Lichtwereld en hoe zij jou kan helpen in je dagelijkse leven.

Wat gaan we doen?

Je hoeft niets te ‘doen’ deze avond: je mag ontspannen en met een open mind je laten inspireren.

We gaan op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek over engelen, Opgestegen Meesters en andere Lichtwezens. Ik deel met veel liefde en passie mijn kennis die ik over de Lichtwereld heb, op een heldere en praktische, laagdrempelige manier, nuchter en met een vleugje humor, dat ook 🙂

Er is geen strak programma dat we volgen, de inhoud van de avond vormt zich op een natuurlijke manier aan de hand van de vragen die er zijn.

Ik neem mijn engelenkaarten mee want een persoonlijke engelenboodschap mag deze avond natuurlijk niet ontbreken!
Ik doe een reading voor alle aanwezigen als groep en daarnaast trek je ook een eigen kaart. Met jouw toestemming zal ik die in het bijzijn van de andere aanwezigen interpreteren.
Je zult zien dat jouw kaart ook een boodschap heeft waar de andere aanwezigen wat aan hebben, en andersom: everything happens in Divine order and timing!

Praktische gegevens

Aan een Circle of Light doe je mee voor €20 per persoon, exclusief een bijdrage aan de reiskosten die ik maak om op de plek van bestemming te komen (ik kom meestal vanuit Amsterdam en reis met het openbaar vervoer).

Het minimum aantal lichtgevers voor een Circle of Light is 5 mensen, inclusief de gastvrouw/heer.

Zij/hij hoeft niet te betalen, maar zorgt voor de communicatie vooraf, alsook een gezellige plek, thee en wat lekkers op de avond zelf.

Meer informatie?

Lijkt het je leuk om jouw huiskamer open te stellen voor een Circle of Light?
Vind je het leuk om die avond de gastvrouw/heer te zijn?
Heb jij vrienden en kennissen die nieuwsgierig zijn naar spiritualiteit, engelen en de Lichtwereld, die wilt uitnodigen voor een unieke en gezellige avond no-nonsense spiritualiteit?
Hartstikke leuk, dan kom ik graag naar jullie toe!
Neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden via joanneaurelia@gmail.com.