Wat is een engelenkaartreading?

Een engelenkaartreading kun je het beste zien als een liefdevol ‘gesprek’ met de engelen. Een intuïtief consult waarin jouw beschermengelen en de (aarts)engelen je raad en advies geven met betrekking tot datgene waar je meer duidelijkheid over wilt. Ik help je graag om hun adviezen en boodschappen te vertalen 🙂

Tijdens een engelenkaartreading ontvang je altijd liefdevolle raad, praktische tips en inzichten. Ook als je geen specifieke vraag hebt: de engelen weten namelijk precies wat er bij jou speelt en met welke informatie jij op dit moment het meest geholpen bent.

Zie de reading dus als een liefdevolle bemoediging, een gesprek zoals je dat ook met goede vrienden hebt. Je krijgt helderheid in jouw huidige situatie. Naast veel mooie ‘aha’ momenten krijg je ook praktische adviezen.
Vaak krijg je dat advies over iets wat je zelf ook al eens had bedacht maar wat je niet zeker wist. Of je krijgt een liefdevol advies over iets waar je nog niet bewust bij stil had gestaan maar wat je wel helpt. Je zult ervaren dat je soms met stomheid geslagen bent over de specifieke boodschap, vaak ook met humor gebracht 🙂
Het is vaak net dat extra duwtje in de rug dat je nodig hebt om weer een stapje verder te komen. Hun boodschappen zijn altijd liefdevol en altijd bemoedigend van aard!

 

Wat is het niet?

Tijdens een engelenkaartreading wordt niet je toekomst voorspeld en komen er geen negatieve boodschappen of ‘voorspellingen’ door.
Je wordt nooit veroordeeld, streng toegesproken of op je vingers getikt: dat kunnen de engelen namelijk helemaal niet, al zouden ze het willen!
Engelen hebben namelijk geen ego en bestaan voor 100% uit pure liefde. Het enige dat ze kunnen en willen, waarvoor ze hier zijn, is om hun onvoorwaardelijke liefde en steun te geven. Dat is de enige reden van hun bestaan, dus je doet hen een groot plezier als je je openstelt voor hun liefde en je je door hen laat helpen!

 

Waar kan een engelenkaartreading mij bij helpen?

Je kunt het zo gek niet bedenken of de engelen kunnen je er mee helpen! Je vraag kan gaan over je werk/carrière, gezondheid, liefde en relaties, familie, vrienden, geld, persoonlijke ontwikkeling, levensdoel etc.
Het maakt de engelen niet uit waar je een vraag over hebt, ze helpen je heel graag en altijd liefdevol: ze zien je graag gelukkig!
Uit ervaring moet ik wel positief waarschuwen: je krijgt niet altijd het specifieke antwoord dat je misschien had gehoopt. Het gebeurt namelijk regelmatig dat je advies op een heel ander gebied van je leven krijgt, dan waar je een vraag over had. Omdat dat advies aan de basis van je vraag of situatie ligt. Of omdat inzicht op een bepaald vlak van je leven zorgt voor voortgang in andere gebieden van je leven.
Vertrouw er op dat de engelen jou precies die inzichten en adviezen geven die je op dit moment het meeste nodig hebt!

 

Mogelijkheden & kosten

Ervaringen van anderen

Een engelenkaartreading aanvragen