Er zijn verschillende mogelijkheden om de voor jou perfecte steun en begeleiding van de Lichtwereld te ontvangen, aan jou de keuze!

Wil je eerst nog wat meer lezen  over wat een engelenkaartreading precies is, klik dan hier. 

Engelenkaartreading SMALL          €30     
Een reading met 1 kaart, voor als je één vraag hebt en een korte boodschap wilt over één specifiek onderwerp.

Engelenkaartreading MEDIUM        €60     
Een reading met 3 kaarten, voor als je één of twee vragen hebt en behoefte hebt aan meer uitleg over een bepaald onderwerp in je leven.

Engelenkaartreading LARGE          €90     
Een reading met 6 kaarten, als je een uitgebreidere hulpvraag hebt of op meerdere vlakken in je leven duidelijkheid nodig hebt.

(Bedragen zijn inclusief 21% BTW)

Engelen kennen geen tijd en ruimte dus kunnen hun boodschap altijd geven. Je kunt zelf kiezen hoe je de reading wilt ontvangen: per mail of als audiobestand.

Als je de reading persoonlijk wilt, dus face to face, neem dan even contact met me op.

Hier kun je een reading aanvragen.

Heb je een vraag of is er iets nog niet duidelijk? Neem dan gerust contact met me op!

Je mag zelf de kaartensets kiezen waarmee ik de reading doe.
Kun je niet kiezen? Als je wilt kies ik de sets op gevoel voor je uit, geen probleem.

Daily Guidance from your Angels: praktische hulp en liefdevolle aanwijzingen van jouw beschermengelen, voor vragen die je dagelijks kunt hebben.

Romance Angels: voor al je vragen op het gebied van je liefdesleven.

Magical Mermaids and Dolphins: de juiste set als je wilt weten welke onbewuste emoties je tegenhouden om je droomleven te manifesteren

Life Purpose: als je duidelijkheid wilt over jouw levensmissie. Wat zijn jouw talenten en waar ben je goed in?

Helen met de engelen: in steekwoorden geeft deze kaartenset aan waar je je op mag richten om heling te ervaren.

Magical Messages of the Fairies: alle vragen die je hebt over aardse zaken, zoals werk, wonen en relaties, kun je aan de elfjes stellen.

Magical Unicorns: de pure energie van de Eenhoorns geeft je praktische antwoorden op je vragen. Deze set is gemaakt voor kinderen maar ook volwassenen kunnen heldere begeleiding van de Unicorns ontvangen.

Aartsengel Raphael: de aangewezen engel als het gaat om heling. Of het nu op lichamelijk niveau of spiritueel en emotioneel niveau is, aartsengel Raphael staat je bij en helpt je met heling.

Aartsengelen: in deze set vind je advies en steun van de 15 belangrijkste aartsengelen.

Aartsengel Michael: de sterkste en meeste bekende van alle aartsengelen, wiens naam betekent “hij die is als God”. Hij beschermt ons en helpt ons los te komen uit angst.

Goddess Guidance: in ons allemaal zit een godin. In deze set vind je wijze adviezen van godinnen uit alle windstreken en diverse religies om je jouw goddelijke wijsheid te laten herinneren.

Keepers of the Light: opgestegen meesters, heiligen, engelen en wijzen geven je met deze set een liefdevolle boodschap uit het hart, zodat jij je licht nog helderder kunt stralen.